Odkazy
- Agrární komora ČR
- APIC-AK
- Asociace soukromých zemědělců
- Český statistický úřad
- Evropská unie
- Min. pro místní rozvoj
- Min. zemědělství
- Min. životního prostředí
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Registr poradců Mze
- Sbírka zákonů
- Státní správa
- Státní zem. interv. fond
- ÚHÚL
- Vláda ČR
- Zemědělský svaz
- Zlínský kraj
Aktuality
- 12. září 2017:
Jurečka: Škody na plodinách kvůli suchu jsou až 7,7 miliardy Kč
Škody způsobené suchem na obilovinách, řepce, trvalých ... více - 31. červenec 2017:
Zpráva SVS k výskytu moru prasat k 31.7.
"Počet nalezených uhynulých divokých prasat ve Zlínské ... více - 13. červen 2017:
SZIF přijal přes 30 tisíc Jednotných žádostí 2017
Státní zemědělský intervenční fond přináší s ... více
apic-ak.cz, 12. říjen 2005
Maso Planá a.s. - způsoby balení masa
Maso Planá a.s. - způsoby balení masa
Nedávno média informovala, jak snadno lze spotřebitele oklamat při nákupu masa - stačí staré, v horším případě prošlé maso přebalit a přeetiketovat a vrátit je na pult k tomu čerstvějšímu.
Vedení společnosti Maso Planá, která patří k největším tuzemským producentům masa, se rozhodlo v reakci na tyto informace spotřebitele poučit o rozdílech v balení masa.
"Základní znalost rozdílů v balení spotřebiteli umožní rychle se zorientovat a vybrat si výrobek zaručeně čerstvý," vysvětluje ing. Emil Kasper, ředitel Maso Planá a.s.
Způsoby balení masa
Hodnocení
=> průměr 407