- Agrární komora ČR
- APIC-AK
- Asociace soukromých zemědělců
- Český statistický úřad
- Evropská unie
- Min. pro místní rozvoj
- Min. zemědělství
- Min. životního prostředí
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Registr poradců Mze
- Sbírka zákonů
- Státní správa
- Státní zem. interv. fond
- ÚHÚL
- Vláda ČR
- Zemědělský svaz
- Zlínský kraj
- 12. září 2017:
Jurečka: Škody na plodinách kvůli suchu jsou až 7,7 miliardy Kč
Škody způsobené suchem na obilovinách, řepce, trvalých ... více - 31. červenec 2017:
Zpráva SVS k výskytu moru prasat k 31.7.
"Počet nalezených uhynulých divokých prasat ve Zlínské ... více - 13. červen 2017:
SZIF přijal přes 30 tisíc Jednotných žádostí 2017
Státní zemědělský intervenční fond přináší s ... více
Spolupráce v propagaci regionů
Na jednání v budově České centrály cestovního ruchu Czech tourism se předseda této organizace Rostislav Vondruška shodl s prezidentem Agrární komory ČR Janem Velebou na bodech vzájemné spolupráce. Zejména jsou to možnosti v propagaci regionálních potravin a prosazování agroturistiky.
Pokud jde o soutěže regionálních agrárních komor, tak z nich vycházejí vítězné potraviny s regionální značkou. Rostislav Vondruška navrhl možnost jejich společné prezentace i při výstavách a veletrzích nebo představování České republiky i na akcích Czech Tourism v jednotlivých zemích světa, kde má tato organizace svá zastoupení.
V regionech se hlásí do soutěží většinou střední a menší firmy, které nabízejí potraviny vyrobené podle klasických českých a moravských receptur. A kulinární záležitost hraje například i velkou roli v zážitkové turistice, v níž obě organizace tak mohou sehrát významnou roli.
egi