Odkazy
- Agrární komora ČR
- APIC-AK
- Asociace soukromých zemědělců
- Český statistický úřad
- Evropská unie
- Min. pro místní rozvoj
- Min. zemědělství
- Min. životního prostředí
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Registr poradců Mze
- Sbírka zákonů
- Státní správa
- Státní zem. interv. fond
- ÚHÚL
- Vláda ČR
- Zemědělský svaz
- Zlínský kraj
Aktuality
- 12. září 2017:
Jurečka: Škody na plodinách kvůli suchu jsou až 7,7 miliardy Kč
Škody způsobené suchem na obilovinách, řepce, trvalých ... více - 31. červenec 2017:
Zpráva SVS k výskytu moru prasat k 31.7.
"Počet nalezených uhynulých divokých prasat ve Zlínské ... více - 13. červen 2017:
SZIF přijal přes 30 tisíc Jednotných žádostí 2017
Státní zemědělský intervenční fond přináší s ... více
Jana Brázdilová, 9. září 2005
Seminář
Seminář
Odborný seminář zaměřený na Maso a masné výrobky
INSTITUT PROFESNÍ PŘÍPRAVY
pořádá v souladu s opatřením 3.1 programu SAPARD
odborný seminář zaměřený na Maso a masné výrobky
VETERINÁRNÍ A HYGIENICKÉ POŽADAVKY
NA PRACOVNÍKY ZACHÁZEJÍCÍ S ŽIVOČIŠNÝMI PRODUKTY V PODMÍNKÁCH ZAPOJOVÁNÍ ČESKÉHO POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU DO STRUKTUR EU
se uskuteční ve středu 21. září 2005 v Olomouci (hotel Flora)
Organizační garance: Mgr. Emílie Knotková, CSc.
Ing. Stanislava Holubová
tel./fax: 227 010 513
tel.: 227 010 509
e-mail: institutpp@volny.cz
Hodnocení
=> průměr 401